S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

KONTAKT:

okenkovesperky@email.cz

+420 736 785 579

AKCE

naše cena 80 Kč
skladem
naše cena 58 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 15 Kč
skladem
naše cena 748 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Nové PV/ozdoby do medailonůChceš doplnit svou sbírku přívěšků? Přidali jsme spoustu nových kousků do sekce Vkládacích... arr3MIKULÁŠSKÉ SNIŽOVÁNÍ CEN!Od 6.2. pro Vás snižujeme ceny!Díky spolupráci se slevovým portálem Slevomat se nám snížily náklady... arr310.11. 2016 SOUTĚŽ na Facebooku!Začínáme! Výhraj TOP PRODUKT! Soutěž o Duhový medailonek s řetízkem Je to jednoduché: 1. přidej... arr35.10.2016 Přivítejte nás na Facebooku!Přidejte si nás do přátel, ať nezmeškáte žádnou novinku! Můžete se podívat na naše portfolio, sdílet... arr330.6.2016 Nyní doprava zdarma!Vycházíme vstříc zákazníkovi! Nakup nad 1000 Kč a máš dopravu přes ČP zdarma....

» Ochrana osobních údajů

Osobní údaje a kontaktní informace nakupujícího jsou uchovávány a používány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Kupující souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího uzavřením kupní smlouvy, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.
Kupující má právo na přístup a změnu svých osobních údajů.

Osobní údaje slouží pouze pro naše obchodní a reklamní účely. Jsou chráněny před zveřejněním a nebudou poskytovány třetím osobám. Vyjímku tvoří informace pro dopravcea zpracovatele, které jsou nutné pro doručení zboží.
Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka vymazat z naší databáze.

 

MWRkMmM2MD